over ons

Ons idee is dat het uitbesteden van een grafische klus leuk kan zijn. We houden van laagdrempelig communiceren, hebben een hekel aan ingewikkelde termen en spreken het liefst met je en jij.


wie we zijn

Om het kort samen te vatten: Twee gedreven vakidioten uit Zeeland met (eindeloze) liefde voor grafische fratsen.

Code tikken & grafische fratsen. Fan van harde muziek op gekleurd vinyl. Ziet Super Mario het liefst in 8bit. Komt rennend op z'n Nikes.

Pixelnerd. Verliefd op Helvetica en Super Mario 3. Verslaafd aan muziek. Komt bij mooi weer op de motor.


wat we doen

Wij helpen jou met het bouwen van je merk en het bereiken van je doelgroep.

grafisch ontwerp

grafisch ontwerp

Een logo, flyer, poster, complete huisstjil, of iets anders grafisch nodig? Wij ontwerpen het met alle liefde en aandacht voor je.

webdesign

webdesign

Voor een website die perfect aansluit op jouw wensen én de behoefte van je klanten, ben je bij ons aan het juiste adres.

beheer

beheer

Heb je zelf de tijd, zin of skills niet om bijvoorbeeld je website of social media bij te houden? Daar kunnen wij je mee helpen.

  • branding
  • content
  • copywriting
  • drukwerk
  • DTP
  • nieuwsbrieven
  • fotobewerking
  • hosting
  • SEO

hoe we dat doen

We kunnen je op verschillende manieren helpen met je opdracht:

uurtarief

Voor relatief kleine projecten zoals een advertentie of Facebookpost is het het handigst om met een uurtarief te werken. We geven je natuurlijk van tevoren een indicatie van hoe lang we ongeveer met je opdracht bezig denken te zijn, zodat je weet waar je aan toe bent.

projectbasis

Bij een groter project als een website of huisstijl komt iets meer kijken. We bedenken een aantal concepten waaruit jij degene kiest die je het meest aanspreekt. Dat concept werken wij vervolgens voor je uit. We maken hiervoor met alle plezier een vrijblijvende offerte voor je.

strippenkaarten

Als je regelmatig kleine opdrachten hebt zoals het bijwerken van je website of het ontwikkelen van content voor social media, zijn onze strippenkaarten een voordelige oplossing. Je koopt dan voor een lagere prijs een aantal uur in, die je naar je eigen behoefte kunt gebruiken. We vertellen je er graag meer over!


ja maar...

Dat is helemaal afhankelijk van je vraag. Het ontwikkelen van een huisstijl varieert van 3 tot 8 weken. Heb je al een huisstijl, dan kunnen we bijvoorbeeld een poster in een paar dagen al klaar hebben. Voor kleinere uitwerkingen zoals een poster of flyer ontvang je van ons meestal binnen 2 dagen de concepten.

Dat is erg afhankelijk van je opdracht, en op voorhand lastig te zeggen. Heb je een opdracht en wil je weten wat dat zou gaan kosten? Stuur een mailtje of bel ons even op, dan maken wij met alle plezier een (natuurlijk helemaal vrijblijvende) offerte voor je.

Als je een beetje handig bent met computers kun je natuurlijk ook zelf wat maken. Maar een goed doordacht ontwerp draagt niet alleen bij aan het imago van je bedrijf, maar ook aan de mate waarin je je doelgroep bereikt en je boodschap bij hen overkomt. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk helemaal niet zit te wachten op tijdverspillende zaken als het bijwerken van je website. Dat hoeft dan ook niet meer, want daar heb je ons voor!

Zeker! Als je dat fijn vindt doen we dat met alle plezier. We hebben goede connecties met uitstekende en betaalbare drukkers in de regio, dus we kunnen het helemaal voor je in orde maken voor een goede prijs.

Ja hoor, geen enkel probleem! Ook als je al een website hebt, of 'ie nou door ons gemaakt is of niet, helpen we je met alle liefde met het bijwerken, aanpassen of updaten ervan.