wat we doen

We helpen jou met het communiceren van je verhaal naar je bestaande én nieuwe klanten.

grafisch ontwerp


Een goed beeld zegt meer dan duizend woorden. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor ons werk kunnen we inmiddels alles vormgeven. Dus of je nou een logo, poster, flyer of visitekaartje nodig hebt, wij maken het met liefde voor je. We kunnen ook het drukwerk voor je verzorgen, samen met goede en betaalbare drukkers in de regio.

identiteit & branding


Je bedrijf is meer dan alleen een bedrijf, het is een merk. Een sterke en herkenbare branding en huisstijl is een goede manier om je verhaal te vertellen en klanten aan je te binden. Wij kunnen samen met jou de identiteit van je bedrijf vormgeven. Ook als je al een huisstijl of branding hebt, kunnen we je daarmee helpen.

online & webdesign


Een goede website is vandaag de dag niet meer weg te denken. Termen als responsive design, development, SEO en Wordpress vliegen je om de oren. Maar wat is het en wat kun je ermee? Wij maken het ontwikkelen van een website begrijpelijk en leuk, zodat het resultaat precies is wat jij voor ogen had en aansluit bij de behoefte van de gebruikers.

strategie & content


Leuk, zo'n website of socialmediakanaal, maar wat zet je er op? En wanneer? Misschien heb je wel helemaal geen tijd om daar mee bezig te zijn. Wij kunnen samen met jou je contentstrategie bedenken én uitvoeren. Dan kun jij je bezig houden met wat voor jou belangrijk is; het runnen van je bedrijf.

hosting & beheer


Als je een website hebt laten maken ben je er nog niet. Je site moet ook nog ergens gehost worden, zodat hij bereikbaar is voor je publiek. Ook dat kunnen wij voor je verzorgen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

en nog veel meer leuks


Enigszins lastig om toe te geven, maar we zijn een beetje nerds (wel hele leuke hoor). Als het iets met computers (of Mario) te maken heeft, vinden we het eigenlijk altijd tof om te doen. Heb je een idee of vraag voor een tof project? Laat het ons weten, vinden we leuk!

  • copywriting
  • drukwerk
  • DTP
  • nieuwsbrieven
  • fotobewerking
  • SEO

hoe we dat doen

Hoe groot of klein je opdracht ook is, we hebben altijd een passende oplossing.

uurtarief


Voor relatief kleine projecten zoals een advertentie of post voor Facebook, Twitter of Instagram is het het handigst om met een uurtarief te werken. We geven je natuurlijk van tevoren een indicatie van hoe lang we ongeveer met je opdracht bezig denken te zijn, zodat je weet waar je aan toe bent.

projectbasis


Bij een groter project als een website of huisstijl komt iets meer kijken. We bedenken een aantal concepten waaruit jij degene kiest die je het meest aanspreekt. Dat concept werken wij vervolgens voor je uit. We maken hiervoor met alle plezier een vrijblijvende offerte voor je.

strippenkaarten


Als je regelmatig kleine opdrachten hebt zoals het bijwerken van je website of het ontwikkelen van content voor social media, zijn onze strippenkaarten een voordelige oplossing. Je koopt dan voor een lagere prijs een aantal uur in, die je naar je eigen behoefte kunt gebruiken. We vertellen je er graag meer over!


ja maar...

Dat is helemaal afhankelijk van je vraag. Het ontwikkelen van een huisstijl varieert van 3 tot 8 weken. Heb je al een huisstijl, dan kunnen we bijvoorbeeld een poster in een paar dagen al klaar hebben. Voor kleinere uitwerkingen zoals een poster of flyer ontvang je van ons meestal binnen 2 dagen de concepten.

Dat is erg afhankelijk van je opdracht, en op voorhand lastig te zeggen. Heb je een opdracht en wil je weten wat dat zou gaan kosten? Stuur een mailtje of bel ons even op, dan maken wij met alle plezier een (natuurlijk helemaal vrijblijvende) offerte voor je.

Als je een beetje handig bent met computers kun je natuurlijk ook zelf wat maken. Maar een goed doordacht ontwerp draagt niet alleen bij aan het imago van je bedrijf, maar ook aan de mate waarin je je doelgroep bereikt en je boodschap bij hen overkomt. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk helemaal niet zit te wachten op tijdverspillende zaken als het bijwerken van je website. Dat hoeft dan ook niet meer, want daar heb je ons voor!

Zeker! Als je dat fijn vindt doen we dat met alle plezier. We hebben goede connecties met uitstekende en betaalbare drukkers in de regio, dus we kunnen het helemaal voor je in orde maken voor een goede prijs.

Ja hoor, geen enkel probleem! Ook als je al een website hebt, of 'ie nou door ons gemaakt is of niet, helpen we je met alle liefde met het bijwerken, aanpassen of updaten ervan.